Marantz Lanceert de Consolette Speakerdock

De Consolette is een klassieke naam in de Marantz familie. In een ver, ver verleden bracht het bedrijf al eens de Audio Consolette uit. Een voorversterker voor langspeelplaten (toen nog mono) die een ongekende audiokwaliteit neer wist te zetten. De nieuwe Consolette moet hetzelfde doen.

Marantz heeft hard gewerkt aan het gluidsbeeld van de Consolette. Zo is de achterkant gemaakt van walnotenhout en bevatten de speakers vier nieuwe BMR-drivers. Deze zijn zo geplaatst dat het een stereobeeld van 180 graden geeft. Naast de nieuwe BMR-divers beschikt de Consolette ook nog over twee 5 inch subwoofers. Idere subwoofer en iedere BMR-Driver beschikt over een eigen versterker.

De dock is geschikt voor ieder iOS apparaat met een oude dock connector. Wil je de iPhone 5 aansluiten, zul je het verloopstukje bij Apple zelf moeten kopen. De consolette app geeft iOS en Android apparaten volledige controle over de speakerdock. Naast het afspelen van eigen muziek, geeft deze ook toegang tot duizenden online radio zenders.

Beschikbaarheid

De Marantz Consolette ligt deze maand nog in de winkel en gaat €999 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram