Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech Introduceert haar Windows 8 Muizen en Touchpad

Logitech heeft deze week de eerste Windows 8 producten aangekondigd. Het gaat om twee nieuwe muizen en een touchpad. De drie accessoires zijn volledig op het nieuwe besturingssysteem afgesteld.

Wireless Rechargeable Touchpad T650

De Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 bestaat voor een groot deel uit een glazen oppervlak dat multi-touch ondersteunt. Het staat je ok toe om snel gebruik te maken van de app en charm bar in Windows 8. Op een volle lading, gaat het touchpad een maand mee.

Touch Mouse T620

Ook de Logitech Touch Mouse T620 is van een volledig touch oppervlak voorzien. Zelfs bewegingen aan de randen van de muis worden nog waargenomen. Hierdoor is het makkelijk om met behulp van touch zowel horizontaal als verticaal te scrollen. Deze muis heeft een accu die zes maanden meegaat.

Zone Touch Mouse T400

De Zone Zone Touch Mouse T400 van Logitech bevat een glazen touchoppervlak en rubber randen. Het geeft toegang tot alle populaire functies in Windows 8. Deze muis kan op 18 maanden overleven op een enkel setje batterijen.

Beschikbaarheid

De Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, de Logitech Touch Mouse T620 en de Logitech Zone Touch Mouse T400 zijn in de loop van oktober in Nederland beschikbaar voor de winkeladviesprijs van respectievelijk 79,99 euro (Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650), 69,99 euro (Logitech Touch Mouse T620) en 49,99 euro (Logitech Zone Touch Mouse T400).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.