iPad Mini Mockup, Fabricage en Aankondiging (geruchten)

De vermoedelijke lancering van de iPad Mini van Apple komt steeds dichterbij. Hoewel we nog steeds clueless zijn over de prijsstelling die Apple zal hanteren (de iPod Touch is namelijk schreeuwend duur geworden), zijn de geruchten en feiten te sterk om te negeren.

Als alles goed gaat, zal de aankondiging van de iPad Mini op 17 oktober plaatsvinden. De uitnodigingen voor dit evenement zouden dan op 10 oktober verstuurd moeten worden zodat iedereen tijd heeft om vluchten te boeken. Apple houdt doorgaans een week aan. Of dit ook zal gebeuren moeten we natuurlijk nog zien.

Hoewel we zelf op de Apple US site al het bovenstaande grafiekje hadden gevonden waarin de nieuwe iPhone 5 en iPad Mini zichtbaar waren, heeft AppleInsider een plaatje waarin een mockup van de iPad Mini naast de Kindle Fire en Nexus 7 gelegd is. Dit om een idee te geven van hoe de 7 inch tablet eruit zou komen te zien.

Ten slotte zou de productie van de iPad Mini in volle gang zijn. Niet in de Chinese fabrieken van Foxconn, maar in de Braziliaanse fabrieken van Foxconn. Daarmee is de productie verplaatst naar een land dichter bij de primaire afzetmarkt van Apple, Noord-Amerika. Overigens zullen de lonen met China niet veel verschillen. De Chinese munt wordt sterker terwijl de Braziliaanse minder hard groeit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.