Eminent Introduceert Twee opvallende Routers voor iOS Gebruikers

Routers voor op reis zijn hot, en in die categorie lijkt het Nederlandse Eminent lekker te innoveren. De nieuwe EM4600 router schuift bijvoorbeeld over je originele Apple iOS lader heen.

De USB aansluiting van de lader voorziet de EM4600 WiFi Travel Router van al haar stroombehoeften. Daarnaast bevat de EM4600 zelf ook weer een USB aansluiting zodat je jouw iPad of iPhone gewoon op kunt laden. Internet aansluiten doe je trouwens gewoon via de ethernetaansluiting op de EM4600.

De EM4610 WiFi Travel Reader is een ander verhaal. Ook dit is een zeer compacte WiFi router, maar hij heeft veel meer te bieden. Hij beschikt over een eigen accu en kan SD-kaarten en USB sticks over het WiFi netwerk beschikbaar stellen. Daarmee los je dus meteen het geheugenprobleem van jouw iOS device op. Overigens lijkt hij wel verdacht veel op de DashDrive AV200 van Adata.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events