Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Betere Aanbevelingen en Betalingen op Philips SMART TV’s

Deze week heeft TP Vision, het bedrijf achter de Philips TV’s, een tweetal nieuwe features gelanceerd. Voortaan is het mogelijk om content via de TV af te rekenen en kunnen ontwikkelaars hun apps op jouw kijkgedrag afstemmen.

Het nieuwe betalingssysteem van TP Vision maakt het mogelijk voor aanbieders van premium content en diensten om deze met jou af te rekenen. Helaas is het systeem voor nu nog wel gelimiteerd tot het gebruik van creditdards.

Daarnaast is het dus mogelijk om content af te stemmen op jouw kijkgedrag. De eerste de hiermee aan de slag gaat is Videoland. De online videoverhuurder zal films aanbieden die passen bij de programma’s en films die jij normaal al kijkt. Natuurlijk reken je deze af met het nieuwe betaalsysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.