BendDesk, Het Bureau van de Toekomst?

Dat desktops uit de gratie raken, dat weten we. Deze staan onder druk door de groeiende populariteit van de laptop en die… die staat weer onder druk door de tablet. Toch is de desktop nog niet weg te denken uit het bedrijfsleven, al ontstaat daar ook iets interessants… de computertafel in de meest letterlijke zin van het woord.

De BendDesk is een concept computertafel dat bestaat uit één groot scherm met een vouw erin. Zo is het scherm zowel verticaal als horizontaal te gebruiken. Natuurlijk is het geheel multi-touch en… het opvallende is dat het een concept uit 2010 is! Ik zie het in ieder geval wel zitten :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram