GadgetGear.nl

Apple Gaat iMac HDD’s Terughalen

Heb jij tussen oktober 2009 en juli 2011 een iMac van Apple aangeschaft? Dan bestaat de kans dat je een onbetrouwbare hardeschijf in jouw systeem hebt zitten. Apple heeft dan ook een terughaalactie opgezet.

De hardeschijven die problemen geven, zijn de 1TB schijven van Seagate. Volgens Apple is er een verhoogde kans dat de data die erop staat verloren kan gaan. Wil je weten of jouw iMac hiervoor in aanmerking komt, vul dan het serienummer op deze pagina in. Ben jij door dit probleem getroffen, kun je naar een Apple Store of erkend servicepartner om de HDD kosteloos te laten vervangen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten