Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Angry Birds Star Wars Komt Eraan

Schreven we vanmorgen nog over de nieuwe Angry Birds bordspellen met Star Wars thema, vanmiddag hebben we helemaal groot nieuws. Rovio en Lucas Arts blijken te hebben gewerkt aan een nieuwe game. Angry Birds Star Wars. Inderdaad, het gaat verder dan alleen merchandising.

Angry Birds Star Wars zal voortborduren op de bekende gameplay van Angry Birds Space, maar dan met gevleugelde versies van Han Solo, Luke Skywalker en andere grootheden die het opnemen tegen de Storm Troopers en ander varkensgespuis.

Kun je niet wachten? Pech! De game verschijnt pas op 8 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.