Morgen is het zover. Apple gaat de nieuwe iPhone 5 presenteren en zal daarmee ook de definitieve lancering van iOS 6 aankondigen. Elk jaar weer een mooi moment, behalve voor Google. Google is exit. Apple haalt zijn maps nu immers bij TomTom en YouTube gebruikers mogen van Apple iets meer moeite doen om van de populaire dienst gebruik te maken.

YouTube

Google heeft vandaag dan ook zelf een YouTube app in de App Store gezet zodat iedereen die van iOS 6 gebruik gaat maken, ook filmpjes kan blijven bekijken. De app bevat een aantal vernieuwingen, die vooral met de interface temaken hebben. Zo is het makkelijker om naar je favoriete kanalen te swypen en zijn filmpjes via sociale netwerken te delen.

iPhone 5

Na alle geruchten, zijn vandaag nieuwe foto’s van een iPhone 5 dummy verschenen. Hoewel de website waar de foto’s verschenen wel aangeeft dat het uiteindelijke model nog kan afwijken, zijn het mooie scherpe afbeeldingen van een model dat we al eerder op andere vage foto’s hebben gezien. De kans dat de uiteindelijke iPhone nauwelijks afwijkt is dus vrij groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.