Picture of Giuliano Meraldi
Giuliano Meraldi

XCOM: Enemy Unknown Demo nu beschikbaar op Steam voor de PC

Voor wie niet kan wachten totdat de volledige game op 12 oktober wordt uitgebracht, kan alvast aan de slag met de demo van XCOM Enemy Unknown. Deze is nu beschikbaar op het Steam platform voor de PC.

Deze strategie game van Firaxis Games (bekend van de Civilization games) is een remake van de 1994 strategie klassieker UFO: Enemy Unknown (ook bekend als X-COM: UFO Defense). In de demo worden gamers door twee levels van de Single-Player Toturial Campaign geleid. Hiermee ervaren ze de Combat Controls en effectieve tactieken om de mensheid te verdedigen tegen de buitenaardse bedreiging. De twee tutorial missies zullen spelers ook kennis laten maken met de XCOM basis, waar de training van soldaten en onderzoeken plaatsvinden naar buitenaardse technologie.

Bij de lancering van de volledige game op 12 oktober zal er een speciale editie van XCOM: Enemy Unknown exclusief voor de PC verkrijgbaar zijn. Deze speciale editie bestaat uit de game zelf, maar ook uit een aantal unieke XCOM producten zoals een Art Book, een uitvouw poster van het XCOM-hoofdkwartier, een XCOM insigne en een collectie van digitaal bonusmateriaal, zoals een desktop wallpaper, een soundtrack en nog veel meer.

De XCOM: Enemy Unknown Demo zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor console gamers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.