Ergens vandaag (vermoedelijk tegen 19:00 vanavond) zal Apple iOS 6 beschikbaar stellen. Vanaf dat moment zal het voor T-Mobile klanten ook eindelijk mogelijk worden om tethering aan te zetten.

Op het moment dat je iOS op je iPhone hebt staan, kun je tethering aan zetten. Je kunt dan met je iPad de 3G verbinding van jouw telefoon gebruiken. Deze functie zal beschikbaar zijn op de iPhone 3GS, 4, 4S, 5, iPad 2 en de nieuwe iPad. Je snapt, zowel iPhone als iPad moeten op iOS 6 draaien.

T-Mobile gaat geen extra kosten voor de verbinding berekenen. Je kunt gewoon gebruik maken van je bestaande data abonnement en dat is kostentechnisch natuurlijk heel interessant. Natuurlijk beveelt T-Mobile je wel aan om een onbeperkt data abonnement af te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.