Roxio Lanceert de Game Capture HD Pro

Eerder dit jaar mochten we de Game Capture van Roxio testen. Hoewel we al aardig tevreden waren, kon het qua resolutie echt nog wel beter. Tijdens de Gamescom mochten we hem al even zien, maar nu is hij af. De Game Capture HD. De eerste externe capture card van Roxio om je game in HD mee vast te leggen.

De Game Capture HD Pro van Roxio legt opnamen vast met de H.264 codec op een 720p of 1080p resolutie. Daarnaast bevat hij wederom een uitgebreide video editor zodat je de beelden direct kunt bewerken. De temvervormer maakt het mogelijk om opvallende voice-overs toe te voegen. Nieuw is ondersteuning voor Twitch. Daarmee zijn de beelden van je game direct op internet te streamen.

De vorige Game Capture van Roxio (die voorlopig gewoon te koop blijft), sloot je enkel aan via component. De nieuwe is ook via HDMI aan te sluiten. Hierdoor zal het geen probleem zijn om je consoles op de Game Capture HD Pro aan te sluiten.

Beschikbaarheid

De Roxio Game Capture HD Pro gaat €189,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events