Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Philips Vernieuwt de Wake-Up Light

De Wake-Up Light is al enkele jaren een groot succes voor Philips. Zo groot zelfs dat anderen het apparaat al zijn gaan namaken. Met de nieuwste uitvoering van de Wake-Up Light hoopt Philips de concurrentie weer een tijdje voor te zijn ;-).

De theorie achter de Wake-Up Light is even simpel als fantastisch. Mensen werden (ooit) wakker van het licht dat op ze scheen. Ondanks gesloten ogen werden de nodige hormonen aangemaakt om wakker te worden.

De Wake-Up Light stimuleert met namaaklicht de aanmaak van dezelfde hormonen in het bloed. Hier begint het al lang voordat je wekker gaat mee. Op die manier wordt je dus minder gestressed wakker.

Met de nieuwe generatie Wake-Up Light gaat Philips een stapje verder. Deze nieuwe lamp is namelijk niet alleen in staat om steeds feller te schijnen, maar ook de kleur van de zon wordt veel beter nagebootst. Hij start dus met een mooie oranje zonsopgang.

Een andere toevoeging aan de nieuwe Wake-Up Light is de ondersteuning voor iOS. Via een speciale app kan je de lamp vanuit bed bedienen. Daarnaast heeft Philips nieuwe natuurlijke geluiden toegevoegd die de sfeer compleet maken.

Beschikbaarheid

De exacte functies van de Wake-Up Light verschillen per type. De HF3510 en HF3520 liggen dezemaand nog in de winkel en kosten respectievelijk €119 en €139. De HF3550 volgt in oktober voor €178. Alleen die laatste ondersteunt iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.