Laten we eerlijk zijn, met de Senseo zette Philips en Douwe Egberts jaren geleden de wereld van de koffiedrinker op zijn kop. Er ontstond een haat-liefde relatie. De één kan niet zonder, de ander wil niet met een kopje Senseo wakker worden. Met de Senseo Pads gingen de twee namelijk de strijd aan met de filterkoffie. Tegenwoordig zijn het versgemalen koffiebonen dat een groot deel van de koffiedrinkers prefereert. Tijd dus, voor Senseo 2.0.

Met de Saristo willen Philips en Douwe Egberts de harten van de veeleisende koffiedrinkers gaan winnen. Dit doen de twee met Bean Funnels. Potjes bonen die je op de Senseo Sarista machines plaatst en makkelijk kunt verwisselen. Het resultaat? Bij iedere bak koffie kun jij het type boon op het apparaat klikken dat jij het liefst drinkt. Daar blijft het trouwens niet bij…

De machines zijn voor het eerst ook geschikt voor de grootverbruiker. Er past een echte koffiekan onder. Door de flexibiliteit die de Bean Funnels bieden kan de Senseo namelijk grote hoeveelheden koffie zetten. In het verleden kon je maximaal twee pads plaatsen, voor twee kopjes koffie. Dat probleem is nu dus opgelost.

Senseo Sarista

Philips brengt in eerste instantie twee versies van de Sarista op de markt. De Pearl White en de Deep Black. Wit en zwart zijn de meest neutrale kleuren voor in de keuken, dus een prima gedachte. Hoewel je zou denken dat beide apparaten gelijk zijn, is er wel degelijk een groot verschil. Alleen de zwarte kan in temperatuur worden aangepast. Daarnaast krijg je alleen bij de zwarte een bijpassende koffiekan.

Senseo Bean Funnels

De Bean Funnels verschijnen in zes verschillende smaken: Mellow Flow, Bright Zing, Rich Reveal, Free from Cafeïne, Pure Explosion en Bold Burst Deze potjes met bonen openen wanneer ze op de Sarista worden geplaatst. Wanneer je ze eraf trekt, sluiten ze zichzelf weer af. Hierdoor blijft het aroma van de bonen langer behouden.

Beschikbaarheid

De Bean Funnels gaan, onafhankelijk van smaak, €4,79 kosten. De Pearl White Senseo Sarista schuift voor €249,99 over de toonbank. De Deep Black gaat €289,99 kosten. Wil je toch de witte kopen, dan is het mogelijk om een losse thermoskan erbij te kopen voor €39.

4 REACTIES

  1. Ik heb de zwarte Senseo Sarista, en even een opmerking. De temperatuur is niet instelbaar zoals hierboven is beschreven. Wel is de sterkte instelbaar in mild, normaal en sterk.

  2. Ik heb de zwarte Sarista en ik vind de koffie heerlijk!!
    geniet er twee keer per dag van :-)))

  3. waar kan ik de sarista bonen nog kopen weet iemand dat wat lijkt erop dat de oficiele sarista bonen niet meer verkocht worden

    • Het lijkt erop dat de Sarista is mislukt, maar er is goed nieuws. Op Bol.com is een ‘Sarista Hervulbare Bean’ te koop. Daar stop je zelf de koffiebonen in. Dan kun je lekker gebruik blijven maken van jouw Sarista machine en krijg je meer controle over de kwaliteit van de bonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.