Ook Philips Introduceert een 3-in-1 Baardtrimmer en Styler

Philips heeft de StyleShaver geïntroduceerd. Een nieuw scheerapparaat dar je ook kunt gebruiken om je baard te trimmen. Glad door de weeks, bebaard in het weekend? Dan van jij dus in de doelgroep van de StyleShaver.

De StyleShaver QS6140 van Philips kent twee kanten. De ene kant is een foliescheerapparaat terwijl de andere kant twee trimmers heeft. Een brede voor het grove werk en een smalle voor het trimmen tot in de kleinste details.

De StyleShaver is waterdicht waardoor je hem onder een lopende kraan kunt schoonspoelen. De lithium-ion accu zorgt ervoor dat je 50 minuten kunt scheren en laden, zonder het risico om capaciteit te verliezen door een luie accu.

De StyleShaver QS6140 bevat ook een baardkam en een lader. De StyleShaver Pro QS6160 bevat ook nog een detailkan, een snellader, een LED reisslot en een opbergetui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram