Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Libratone Lanceert haar Zipp AirPlay Speaker

Libratone heeft de Libratone Zipp gelanceerd. Een nieuwe draadloze speaker die volledig is met Apple’s AirPlay technologie. Door gebruik van Libratone’s PlayDirect technologie maakt de speaker ook buitenshuis direct verbinding met jouw iOS apparaat.

De nieuwe Zipp valt met name op door het materiaalgebruik. Een stoffen hoes van Italiaans wol staat namelijk centraal in de vormgeving van de Zipp. Libratone verkoopt verschillende setjes met hoezen waardoor je de Zip op iedere gelegenheid aan kunt passen.

Op een volle accu, kun je bedraad tot 8 uur muziek luisteren met deze nieuwe speaker. Ga je gebruik maken van het WiFi netwerk (AirPlay) dan moet je het met een capaciteit van 4 uur doen. Voldoende voor een middagje in het park.

De Libratone Zipp bevat speakers aan alle kanten. Libratone noemt dit FullRoom technologie. Hierdoor heb je geen sweet spot en is het geluid in alle richtingen goed hoorbaar. Wil je dit aanpassen, dan kun je gebruik maken van de speciale app van Libratone.

Beschikbaarheid

De Libratone Zipp ligt komende maand bij de Apple Stores (incl. premium resellers) in de schappen. Daarnaast is hij ook online bij Apple verkrijgbaar. Apple heeft zelf exclusiviteit op de kleuren Salty Grey en Raspberry Red. De Apple prijs is €399. Ga je naar één van de andere premium resellers, dan tref je daar voor €449 de Classic Color Collection in Pepper Black, Petrol Blue en Raspberry Red of de Funky Color Collection met de kleuren Pepper Black, Passion Pink en Pineapple Yellow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.