Zou het een PR stunt zijn? Dan is het een hele goede. Zo niet, dan zitten een aantal gamers donderdag zonder hun langverwachte FIFA 13 game op de bank. Één van de vrachtwagens die voor EA de FIFA 13 games vervoerde is vandaag namelijk beroofd.

Terwijl de chauffeur in de buurt van Nijmegen (rijksweg A73) de vrachtwagen aan de kant zette om een toiletbezoek te doen, sneden onbekenden de vrachtwagen open. Ze gingen er vandoor met 28 dozen met FIFA 13 games. In totaal gaat het om 420 exemplaren.

Wereldwijd heeft EA trouwens meer dan 1 miljoen pre-orders voor FIFA 13 aangenomen. 4.6 miljoen gamers hebben de demo gedownload.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.