Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Casio Introduceert de EX-H50 Camera

Casio heeft vandaag tijdens de FotoKina beurs de nieuwe EX-H50 geïntroduceerd. De camera valt onder de High-Zoom categorie door de 24X optische zoomlens die erin zit. Daarnaast bevat de camera de nodige opties om beelden te bewerken.

De 24x optische zoom wordt bereikt door de 25mm groothoeklens die Casio op de camera heeft gezet. Daarnaast is hij voorzien van een 3 inch breedbeeld display en CCD beeldstabilisatie. Foto’s schiet hij op 16.1 megapixel. Natuurlijk filmt de camera ook in Full HD.

Nieuw voro Casio is de Manner Modus. In deze modus worden alle storende elementen van de camera uitgeschakeld. Denk aan de flitser, timer, bliepjes en ga zo maar door. Dit maakt de camera ideaal voor gebruik in onder anderen musea en theaters.

Via Art Shot is het mogelijk om vooraf filters op foto’s toe te passen. Je ziet dus wat je schiet. De beschikbare effecten zijn ‘toy camera’, ‘soft focus’, ‘light tone’, ‘pop art’, ‘sepia’, ‘monochrome’, ‘miniature’ en ‘fisheye’.

Beschikbaarheid

De Casio EX-H50 ligt in november in de winkel en gaat €209 kosten. Je hebt de keuze uit de zwarte, witte en rode uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.