Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Call of Duty: Black Ops II Gamescom Trailer Vrijgegeven

Tijdens de gamescom hebben Desiree en ik de eer gehad om de multiplayer versie van Call of Duty: Black Ops II te testen. Een multiplayer ervaring die wederom ijzersterk is. Om het succes van Call of Duty op de Gamescom te vieren, heeft Activision een speciale trailer live gezet.

In de trailer geeft Activision niet alleen een blik op wat wij al hebben mogen spelen, maar ook een blik op de presentatie tijdens de Gamescom zelf. Je ziet de booth, gamers aan het werk en vooral het verdiende enthousiasme voor deze nieuwe Call of Duty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.