Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

UITburo ook op Android

Op iOS was hij al langer te vinden, de app van het UITburo. Je weet wel, die mensen die je precies vertellen wat je in de regio kan doen. VVV 2.0 zeg maar. Na ruim 50.000 downloads van de iOS app hebben ze nu ook een Android versie van de app gelanceerd.

De UIT app bevat alle culturele en recreatieve activiteiten van Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Denk daarbij aan theater-, dans- en cabaretvoorstellingen, concerten, festivals en tentoonstellingen.

Naast het zoeken van uitjes, kan je zelf ook een agenda samenstellen en je kan vanuit de app bellen om reserveringen te maken.

Download: AndroidiOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.