Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Toch een iPad Mini in Oktober?

De geruchten gaan al jaren, maar All Things Digital weet het zeker. Dit jaar komt hij er. De iPad Mini van Apple. Of hij ook echt de iPad Mini gaat heten blijft nog even de vraag. Er zijn blogs die speculeren over de naam iPad Air omdat hij kleiner en lichter is. Waarom niet The New Smaller iPad?

Als de geruchten kloppen, zou de iPad Mini tijdens een speciale bijeenkomst in oktober door Apple worden aangekondigd. Dat Apple een productpresentatie in september organiseert was al bekend, maar Apple zou het tijdens deze presentatie houden bij een nieuwe iPhone. The New iPhone? Wie weet… Een nieuwe iPod Touch lijkt er wederom niet in te zitten en dat is niet vreemd. Deze zou namelijk concurreren met de iPad Mini. Afgelopen jaar werd de iPod Touch met de introductie van de iPhone 4S voor het eerst niet vernieuwd. Er kwam alleen een witte uitvoering.

De iPad Mini (zoals we hem voor nu maar noemen) zou beschikken over een scherm, kleiner dan 8 inch. 7 inch displays zijn erg in trek voor Android tablets en RIM’s Playbook. Hoewel er al wel hoesjes opduiken, zijn er nog geen zekerheden over het uiterlijk of over het innerlijk van de nieuwe iPad. Waar je vanuit mag gaan is dat deze ook een retina display bevat, maar met een lagere resolutie omdat het scherm simpelweg kleiner is. Daardoor kunnen de accu’s ook wat kleiner gemaakt worden.

We zien het in oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.