Uitzending gemist, RTL gemist en SBS gemist kennen we wel. Het zijn handige diensten om die ene aflevering nog eens terug te kijken. Met Kijk Eerder biedt SBS een nieuwe on-demand dienst voor haar kanalen.

Hoewel we de knop nog niet op de Veronica website zien, is het bij zowel SBS6 als bij Net5 al mogelijk om nieuwe afleveringen van de topseries op deze kanalen online te kijken. De dienst zal voor Villa Morero, Dokter Tinus, Achter Gesloten Deuren, Junior MasterChef, Waar Is De Mol?, The Bachelor, Veronica goes couchsurfing en Casanova Bootcamp beschikbaar zijn dan wel komen.

De kijk eerder dienst is gratis online beschikbaar, maar laat natuurlijk wel de nodige reclame bij de programma’s zien. SBS heeft aangegeven dat ‘Kijk Eerder’ een klein onderdeel is van de hervorming van de drie zenders. Op 3 september komt de zender met nog veel groter nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.