Samsung Introduceert Nieuwe Series 9 Notebooks

Samsung heeft vandaag de nieuwe series 9 notebooks onthuld. Met een gewicht van 1.16KG en een dikte van 12.9mm mogen deze nieuwe laptops met recht ultrabooks genoemd worden.

De ingenieurs van Samsung hebben 33.000 uur gestoken in de ontwikkeling van deze tweede generatie Series 9 notebooks. Hierdoor zijn ze dunner en lichter dan de voorgangers. Ondanks het minieme gewicht, beschikken de notebooks toch nog over 4GB RAM en een 128GB SSD. Verder worden ze aangedreven door een Intel Core i5 CPU op 1.7Ghz.

Naast het zo plat mogelijk maken van de nieuwe Series 9 notebooks, heeft Samsung ook de nodige aandacht aan uiterlijk en gebruiksgemak gegeven. Zo beschikken ze over multi-touchpads die een glazen coating hebben.

Een ander hoogtepunt is het nieuwe HD+ Superbright-scherm dan in de laptops is gelegd. Het gaat om een 13.3 inch anti-reflectiescherm. Zowel de verlichting van het scherm als van het toetsenbord worden afhankelijk van het omgevingslicht aangepast.

Beschikbaarheid

De nieuwe Series 9 ligt nu in de schappen voor € 1.399.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events