Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung Introduceert de GALAXY Note 10.1 N8000

Waar de eerste Galaxy Note al snel de ultraproductieve alleskunner in het smartphonesegment van Samsung werd, moet de nieuwe Galaxy Note 10.1 dat onder de tablets worden. Eindelijk een tablet met een stylus…

De nieuwe Galaxy Note 10.1 is de eerste tablet van Samsung die werkt met de S Pen. Deze S Pen zit in de behuizing van de Note 10.1 weggewerkt en ook dat is weer op een slimme manier gedaan. Wanneer je de S Pen uit de behuizing trekt, zal deze meteen de apps opstarten die jij als standaard voor de pen instelt. Of dat nou de S Planner, Polaris Office of Adobe Photoshop Touch app is, maar niet uit.

Samsung voorziet de Galaxy Note daarnaast van de nieuwe S Note app. Een app die getekende figuren en formules kan herkennen en omzetten in echte tekst of strakke figuren. Integratie met zoekmachines laar je browsen zonder de S Note app te verlaten.

Natuurlijk zit het systeem ook vol met vernieuwingen die we in de Galaxy S III aantroffen zoals Smart Stay waardoor hij niet op standby gaat wanneer je lang leest en Pop Up Play daardoor je tijdens het werken ook gewoon films kan kijken.

Specs

Qua specs bevat deze Galaxy Note 10.1 ook weer alles wat je van een Note mag verwachten: Het beste van het beste. Een quad-core 1.4Ghz CPU met maarliefst 2GB RAM (heey, dat is veel!). Grafisch wordt de CPU ondersteund door een Mali-400 GPU. Je krijgt standaard 16GB aan opslagruimte en dat kan je via MicroSD uitbreiden met 32GB. Het scherm heeft een resolutie van 800×1280 en de hele tablet weegt 583 gram.

Beschikbaarheid

De Galaxy Note 10.1 WiFi gaat €479 kosten. Voor de 3G versie betaal je €599.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.