Het is al dagen zweten hier in Nederland en voor iedereen die de ene bus deodorant na de andere leegspuit, hebben we vandaag een leuke gadget gevonden. Het gaat om de MiraDry. Een gadget dat de zweetklieren het zwijgen oplegt.

Het MiraDry apparaat werkt op dezelfde manier als een magnetron en sluit met haar microgolven de zweetklieren af. Onder de oksel sluit het apparaat alleen al 22.000 tot 30.000 zweetklieren waardoor de zweetproductie met 82% afneemt en na een behandeling duurt het ongeveer een jaar voor je weer op het ‘oude’ niveau zweet produceert.

Hoewel het ideaal klinkt, lijkt behandeling met deze gadget nog niet in Nederland te gebeuren. Daar zal vast een reden voor zijn ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.