GadgetGear.nl

IFA: Philips Lanceert de 9000-serie SMART LED TV

In Berlijn heeft Philips de nieuwe 9000-serie SMART LED TV’s gepresenteerd. Het gaat om nieuwe high-end LED TV’s die geproduceerd worden door TP Vision. De nieuwe TV’s hebben meteen al een EISA-Award binnengesleept.

In de 9000-serie heeft Philips twee nieuwe modellen. Het gaat om de 46 inch 46PFL9707 en de 60 inch 60PFL9607. De TV’s zijn met de laatste technieken uitgerust zoals Micro-Dimming en Bright pro om het contrast en de beeldkwaliteit van de displays te vergroten.

Een echt opvallende innovatie van Philips is echter de Moth Eye technologie. Deze technologie moet reflecties van het schermoppervlak wegnemen. Hiervoor heeft Philips de nanostructuur van het oog van een mot gekopieerd. Het gevolg is niet alleen ontspiegeling, maar een nog diepere ‘zwarting’ van het beeld.

Ook Ambilight heeft een update gekregen. De nieuwe versie in deze TV’s heet Ambilight Spectra XL en straalt nu nog verder over je muur heen. 3D conversie is daarnaast in staat om 2D beeld in 3D om te zetten. Via 3D Depth Adjustment kan het 3D vermogen worden aangepast aan de wensen van de kijker.

De TV heeft ook een stukje techniek van de Playstation TV overgenomen. Namelijk de mogelijkheid om met twee spelers full-screen te gamen. Hiervoor gebruikt het scherm de 3D brillen om iedere gamer een ander beeld te tonen.

In Berlijn heeft Philips de nieuwe 9000-serie SMART LED TV’s gepresenteerd. Het gaat om nieuwe high-end LED TV’s die geproduceerd worden door TP Vision. De nieuwe TV’s hebben meteen al een EISA-Award binnengesleept.

In de 9000-serie heeft Philips twee nieuwe modellen. Het gaat om de 46 inch 46PFL9707 en de 60 inch 60PFL9607. De TV’s zijn met de laatste technieken uitgerust zoals Micro-Dimming en Bright pro om het contrast en de beeldkwaliteit van de displays te vergroten.

Een echt opvallende innovatie van Philips is echter de Moth Eye technologie. Deze technologie moet reflecties van het schermoppervlak wegnemen. Hiervoor heeft Philips de nanostructuur van het oog van een mot gekopieerd. Het gevolg is niet alleen ontspiegeling, maar een nog diepere ‘zwarting’ van het beeld.

Ook Ambilight heeft een update gekregen. De nieuwe versie in deze TV’s heet Ambilight Spectra XL en straalt nu nog verder over je muur heen. 3D conversie is daarnaast in staat om 2D beeld in 3D om te zetten. Via 3D Depth Adjustment kan het 3D vermogen worden aangepast aan de wensen van de kijker.

De TV heeft ook een stukje techniek van de Playstation TV overgenomen. Namelijk de mogelijkheid om met twee spelers full-screen te gamen. Hiervoor gebruikt het scherm de 3D brillen om iedere gamer een ander beeld te tonen.

6 reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten