Samsung heeft gisteravond een wel heel bijzondere smartphone aan het publiek gepresenteerd. Of moet ik het toch gewoon een camera noemen waarmee je ook kan bellen? Nee, hij maakt geen 44-megapixel foto’s zoals die van Nokia, maar de lens zou zomaar eens veel beter kunnen zijn.

De nieuwe Samsung Galaxy Camera bevat een 16 megapixel sensor en een 23mm lens met 21x optische zoom. Daarmee heeft de Galaxy Camera zonder twijfel de beste lens van alle smartphones die tot nu toe op de markt zijn gekomen.

Naast dat de Galaxy Camera op Android 4.1 loopt, beschikt de smartphone of camera over een 3G/4G verbinding en natuurlijk WiFi. Naast deze verbindingen, bevat de Galaxy Camera natuurlijk nog veel meer vernieuwing. Zo is de camera met de stem te besturen waardoor je hem niet meer hoeft aan te raken om te zoomen of om foto’s te schieten.

De camera/smartphone is voorzien van een HD Super Clear LCD scherm van 4.77 inch en komt standaard al met 35 fotobewerkingsapps. Onder de motorkap vinden we een quad-core 1.4Ghz CPU met 1GB RAM en een Mali-400 GPU.

Beschikbaarheid

De Galaxy Camera ligt in het vierde kwartaal in de schappen en gaat €599 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.