HTC heeft een nieuwe versie van Android 4.0 voor de HTC One X klaargezet. Om precies te zijn gaat het om versie 4.0.4 uit de Ice Cream Sandwich familie. Deze update brengt de nodige verbeteringen mee voor het toestel.

Zo voorziet HTC de One X van een nieuwe versie van HTC Sense waarbij je onder anderen de ‘recente app’-knop naar eigen wens in kan programmeren. Ook de camera app is van een update voorzien waardoor het toestel beter met de witbalans om moet kunnen gaan en gebruik kan maken van continue autofocus. In de browser krijg je een speciale knop erbij die het makkelijker moet maken om snel tussen tabs te schakelen.

Onder de motorkap, moet deze update vooral meer stabiliteit brengen en ook de accuduur moet na de update een stuk beter zijn. Single sign-on maakt het makkelijker om gebruik te maken van Facebook en de Beats Audio integratie is verder verbeterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.