Picture of Desiree Bos
Desiree Bos

Gamescom: Screenshots van Harry Potter Kinect

Zie hier nieuwe screenshots voor de videogame Harry Potter voor Kinect. Interactive Entertainment heeft nieuwe screenshots vrijgegeven voor Gamescom 2012. De nieuwe screenshots laten memorabele momenten uit de Harry Potter films zien, die spelers zelf kunnen ervaren in de game. Zo zie je hoe de eerstejaars studenten ingedeeld worden in groepen op Zweinstein, Zwerkbal spelen en tegen Voldemort en de Dooddoeners vechten.

De nieuwe Harry Potter videogame exclusief op Kinect voor Xbox360 laat spelers Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus ervaren als nooit tevoren! De Kinect Scantechnologie kan iedere speler zijn gezicht scannen om een tovenaar avatar naar hun gelijkenis te creëren en met deze avatar de game spelen.

De game maakt gebruik van Kinect’s controller-vrije en spraakherkenningstechnologie, waarmee spelers studeren en wonen op Zweinstein, praten met professors, studenten en vrienden, spreuken uitspreken naar tegenstanders, drankjes brouwen en bezemstelen vliegen in de race om als eerste de Gouden Snaai in een Zwerkbal wedstrijd te vangen.

Harry Potter voor Kinect staat gepland voor release in de herfst van 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.