Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: Roxio Werkt aan HD Versie van de Game Capture

Steeds meer gamers voelen de behoefte om hun prestaties in games op te kunnen nemen. Om anderen uit te leggen hoe ze iets voor elkaar moeten krijgen of om gewoon te laten zien hoe goed ze zijn. Één van de weinige producten die dit mogelijk maakt (en die we zelf ook gebruiken) is de Game Capture van Roxio en er is goed nieuws… één van de grootste tegenvallers gaan ze binnenkort verhelpen.

Roxio werkt namelijk hard aan een HD versie van de Game Capture. Wij hebben deze vandaag al even mogen bekijken en ik moet eerlijk zijn, hij kan inderdaad Full HD opnemen en… de kwaliteit is goed genoeg om ook nog eens screenshots te maken. Aansluiten kan dus ook voor het eerst via HDMI.

We hebben ook al naar een beta van de software mogen kijken en ook deze is weer flink uitgebreid. Met name op het gebied van het nabewerken van jouw captures heeft Roxio een hoop leuke en slimme functies toegevoegd. Zo wordt het nog makkelijker om slow-motion beelden te maken en om voice-overs in te zetten.

Toch kwamen we ook nog een paar pijnpunten mee die we in onze Game Capture review al onder de aandacht brachten. De heren van Roxio beloofden plechtig om deze nog eens met het ontwikkelteam te bespreken.

Zodra we officieel nieuws van Roxio hebben, laten we dat natuurlijk meteen weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.