Gamescom: Roccat Komt met ‘Supermuismatje’

Roccat timmert al jaren aan de weg met het maken van professionele gaming hardware. Toch zal het nieuwste product van Roccat ook grafisch ontwerpers en andere zware computergebruikers zeer aan moeten spreken. Ze komen namelijk met een uiterst duurzame muismat genaamd de Roccat Hiro.

De Roccat Hiro is een nieuw type muismat die niet langer uit allerlei op elkaar gelijmde lagen bestaat. Het is namelijk een muismat van pure siliconen en dat heeft enkele voordelen.

Zo is het oppervlak van de Roccat Hiro van gevulkaniseerd siliconen, wat hem doet aanvoelen en reageren als een reguliere gaming muismat. Tegelijk is de onderkant van gewone siliconen waardoor de muismat enorm veel grip op het bureaublad krijgt.

Van wat Roccat ons wist te vertellen, is de productie van de muismat enorm kostbaar. Een enkele machine heeft maarliefst 10 minuten nodig om een enkele muismat te maken. Daarnaast zijn de siliconen ook niet echt goedkoop. Hierdoor gaat de muismat € 49,99 kosten. Of deze het ook waard is, dat lees je binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram