Ook Razer heeft tijdens de Gamescom een nieuwe headset geïntroduceerd. Het gaat om de nieuwe Kraken Pro Gaming headset. De headset is niet alleen ontwikkeld voor gamers, maar ook voor gebruik op een MP3 speler.

De Kraken komt namelijk met een verloopkabeltje die de microfoon- en hoofdtelefoonplug omzet in een plug waarmee ook jouw smartphone overweg kan.

De Kraken bevat een microfoon die je uit de linker oorschelp trekt en daarin terug duwt wanneer je deze niet nodig hebt. Dit om te voorkomen dat je er een beetje suf uitziet wanneer je op straat loopt.

De Kraken is voorzien van 40mm drivers en isolerend foam rondom de oorschelpen om omgevingsgeluid zoveel mogelijk te dempen. Dat Razer 40mm drivers voor de kraken heeft gebruikt is opvallend gezien steeds meer merken naar 50mm drivers overstappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.