Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom Preview: Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate (3DS)

Dat Konami de 3DS serieus neemt, heeft de uitgever deze Gamescom wederom gedemonstreerd. Ik mocht namelijk bij ze aanschuiven om de nieuwe Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate te spelen en man… wat was dat indrukwekkend!

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate is weer eens een echte platformer voor de 3DS. Oké, we hebben natuurlijk Mario als all-time classic op het systeem, maar Castlevania laat ons toch net iets meer puzzelen.

De physics in de game zijn behoorlijk goed. Hoewel je natuurlijk weer overdreven hoog kan springen, krijg je echt enorm veel flexibiliteit in je beweging en dat pakt goed uit voor de gameplay van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate.

Iets anders dat me opviel was het detail dat de karakters in de game hebben. De aankleding van de karakters in de game ziet er niet alleen thematisch uit, maar is ook nog goed geanimeerd. Konami laat daarmee zien dat het de 3DS begrijpt en weet hoe het de 3DS tot het uiterste kan drijven.

Natuurlijk kunnen we nog vrijwel niets over het verhaal zeggen, maar Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate is er eentje om in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.