2K games en Gearbox Software unthullen interactive digital artwork op gamescom 2012. Europa’s beste graffiti artiesten zullen via live-stream een Borderlands 2 muurschildering creeëren.

Borderlands 2 fans staat een grote verrassing te wachten dit jaar op Gamescom, nadat 2K Games en Gearbox Software vandaag een baanbrekend project bekend gemaakt hebben om de unieke stijl van de game te vieren.

De toonaangevende graffiti kunstenaars Sam Hope (UK) en Dave More (Duitsland) slaan de handen in één om een muurschildering van 6 meter te creëren van de kleurrijke wereld Pandora uit Borderlands 2, met daarin verwerkt de hoofdpersonen, voorwerpen en omgevingen, allemaal live-streamed online.

Geheel in Borderlands stijl gaan we met dit project nog een stapje verder, de individuele kunstwerken zullen exclusief online content opleveren als ze veranderen in één van de grootste interactieve digitale kunstwerken die ooit gemaakt zijn.

Een klein groepje gelukkige fans krijgen de kans om een stukje Borderlands 2 geschiedenis in handen te krijgen. Vanaf 21 augustus zullen de complete individuele kunstwerken weg gegeven worden via wedstrijden op Twitter.

Gamescom bezoekers kunnen zien hoe de muurschildering tot stand komt op vrijdag 17 augustus vanaf 9 uur ‘s ochtends CET, buiten bij het Kölnmesse Convention Center. Overal ter wereld kan iedereen de live-stream bekijken op www.aworkofart.eu.

Borderlands 2 is het vervolg op de alom geprezen vier spelers coöperatieve shooter-looter, gecombineerd met een intense first-person chaos met role-playing gameplay. Borderlands 2 beschikt over nieuwe karakters, vaardigheden, fantasierijke nieuwe omgevingen met unieke missies en vijanden. Er zijn nog veel meer spannende en leuke wapens, apparatuur en buit dan ooit te voren. Al deze functies komen samen in een verhaal dat spelers meeneemt in de wereld van Pandora om de beruchte Handsome Jack en zijn corrupte Hyperion Corporation uit te schakelen. Dit kun je alleen doen of met maximaal vier andere spelers.

Borderlands 2 zal op 21 september 2012 beschikbaar zijn.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.