Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gamescom: Geruchten over de Kinect 2

Terwijl Arjan en Desiree zich in Keulen klaarmaken voor de Gamescom, neem ik graag even de tijd om jullie bij te praten over de laatste Kinect geruchten. Met de release van de volgende generatie van de Xbox, wordt verwacht dat Microsoft meteen een nieuwe Kinect op de markt zet. De Kinect 2.

De Kinect 2 lijkt volgens geruchten al volop te worden getest. Uit de testdata blijkt dat de nieuwe camera voor de Xbox nog beter is in het herkennen van diepte. Ook moet het nu mogelijk zijn om vier spelers te identificeren en te volgen. Daarnaast zou de Kinect een snellere processor bevatten waardoor de reactietijd van games vele maken sneller moet zijn. Een beetje zoals de Kinect ooit bedoeld was.

De Kinect zou ook samen moeten werken met nieuwe accessoires. Het gaat daarbij in eerste instantie om sportgerelateerde accessoires als ballen en dartpijltjes.

De Kinect 2 wordt getest op het Durango platform. Dit is de ontwikkelomgeving van de volgende generatie Xbox die ook wel Xbox 720 wordt genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.