Het gaat goed met Game Mania. Misschien zelfs nog wel beter dan met moedertje Free Record Shop. De ene na de andere winkel stampen ze uit de grond en dit weekend gaan ze dat vieren. In Ridderkerk wordt de 100ste vestiging geopend en samen met Game Mania gaat GadgetGear dit weekend dan ook een hele dikke goodiebag weggeven!

Maar eerst even terug naar Ridderkerk. Iedereen die daar zaterdag naar binnen loopt maakt namelijk kans op een gratis console. Game Mania geeft er maarliefst 100 weg. Dat is tussen 09:30 en 17:00 iedere 5 minuten één console.

De festiviteiten zijn niet beperkt tot de zaak in Ridderkerk. Bij iedere andere Game Mania winkel kun je dagwinnaar worden. Dan krijg je ook een gratis console. Daarnaast kun je in iedere vestiging 3 used games kopen voor €20.

Terug naar onze wedstrijd, dat is natuurlijk ook belangrijk ;-). Wil je onderstaande goodiebag winnen? Stuur dan een mailtje naar wedstrijd@gadgetgear.nl of deel ons Facebook bericht. Zondag maken we de winnaar van de goodiebag actie al bekend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.