De eerste details rond de nieuwe Optimus G smartphone van LG liggen op straat. De Optimus G moet de nieuwe high-end Android in het assortiment van LG worden, al laat LG weten dat Optimus G voorlopig enkel nog een werknaam is. Het toestel zou dus ook de LG 4X HD 2 kunnen gaan heten.

De specs van het toestel klinken in ieder geval lekker. Met een quad-core 1.5Ghz CPU zal dit één van de snellere smartphones op de markt worden. Wat pas echt interessant is aan het toestel is het display. Nee, niet 3D, maar wel heel breed. Het scherm meet 1.280×768 pixels en wordt het G2 Hybrid Touch Display genoemd. Het display is 30% dunner dan haar voorganger en wordt meteen onder het glas geplaatst. De nieuwe accu die LG voor het toestel gaat gebruiken is daarnaast in staat om ruim 800 keer te worden geladen voor hij slijtagesporen gaat vertonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.