GadgetGear.nl

De Socialympics in Beeld

Socialympics? Inderdaad. Deze Olympische spelen zijn socialer dan ooit. Zo sociaal, dat het Olympisch comité zelfs bezoekers heeft moeten vragen om minder te tweeten omdat het grote dataverkeer problemen met de internet communicatie/metingen verstoorde.

De webservice AddThis en AMD hebben onderzocht hoe populair bepaalde sporters op de sociale netwerken zijn en dat leverde een aantal bijzondere getallen op. Zo werd Michael Phelps halverwege de Olympische spelen al 1.060.938 keer op de sociale netwerken genoemd.

Wil je meer getalletjes zien, check dan de infographics hieronder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten