Het was even wachten, maar de echte fans die weten het. Sinds Modern Warfare heeft Call of Duty iedere keer weer een enorm stoere limited edition, zo ook nu. Er komt namelijk een speciale Care Package uitvoering van de shooter.

De Care Package zit in een grote plastic kist en bevat de collectible Steelbook editie van de game met als bonus in-game content de Nuketown 2025 map en Nuketown Zombies uitbereiding. Je krijgt ook nog de soundtrack van de game, twee limited edition challenge coins en de MQ-27 Dragonfire Drone.

De MQ-27 Dragonfire Drone is een remake van de drone die je in de game kan besturen en… ook deze is bestuurbaar. Qua vormgeving lijkt hij sterk op de AR.Drone van Parrot, maar met zijn groene LED lampje ziet hij er net wat stoerder uit. De MQ-27 is ook voorzien van een eigen standaard zodat je hem mooi neer kan zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.