Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Call of Duty Black Ops Zombies, Alleen op Xperia

De nieuwe Call of Duty is uit en nee, er staan geen lange rijen voor de kassa’s, er zijn geen nachtopeningen geweest en er waren al helemaal geen over-the-top limited editions te krijgen. Nouja… Het hele spel is een beetje een limited edition geworden.

De nieuwe Call of Duty Black Ops Zombies is namelijk alleen op Android te krijgen en dan ook nog eens gelimiteerd aan de Xperia toestellen van Sony Mobile. Onder de toestellen die Black Ops Zombies kunnen spelen vinden we ook de inmiddels wat oudere Xperia Play.

Natuurlijk blijft deze Android knaller niet exclusief voor de Sony Mobile toestellen. Sony Mobile en Activision zijn overeengekomen dat de game 30 dagen exclusief is. Daarna kunnen ook andere Android gebruikers de nieuwe Call of Duty downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.