The Opposites nu in 3D op de 3DS

Rapformatie The Opposites hebben een nieuwe videoclip geschoten. Nu doen ze dat natuurlijk wel vaker, maar deze is voor het eerst in 3D te zien. Daarnaast heeft het platenlabel van The Opposites een leuke deal met Nintendo gemaakt. De clip gaat namelijk in première op de Nintendo 3DS.

Vanaf vandaag is de clip ‘Slapeloze Nachten’ een week lang op Nintendo Video te vinden. Daarna zal hij ook op TV (2D) en op internet verschijnen. Het is overigens de eerste clip van het nieuwe album van de rappers.

De voorbereidingen zijn in volle gang. “We hebben ruim één jaar geen nieuw materiaal uitgebracht en willen voor onze fans echt iets vernieuwends doen. Dat leidt nu tot een track met een geheel nieuwe sound voor The Opposites. Het nummer gaat over hoge ambities die soms letterlijk voor slapeloze nachten zorgen. Dat hebben we zelf vaak genoeg ervaren. Met het nieuwe nummer laten we een andere kant van onszelf horen. Dat willen we ook laten zien met de clip. We vinden het te gek dat we met ons platenlabel Top Notch en Nintendo een clip in 3D kunnen maken, speciaal voor de Nintendo 3DS,” aldus Willem van The Opposites. De clip wordt geregisseerd door Steven Elbers van Artcore.

Naast de clip, kan je ook backstage beelden in 3D checken. Deze zijn zelfs met een 3DS opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram