GadgetGear.nl

Samsung Notebook Series 5 550P: ongekende multimedia-prestaties op een 17” scherm

Afgelopen woensdag was er in Delft een presentatie over die nieuwe Notebook Series van Samsung. De notebook is er in 17 inch uitvoering en levert verbluffende desktop presentaties. De nieuwe derde generatie Intel® Core™ i7 processor en een extra grafische processor zorgen ervoor dat al je films en nieuwe games moeiteloos worden afgespeeld in Full HD. Het geluid van de notebook. Er zitten ingebouwde speakers en subwoofer in de notebook dit zorgt ervoor dat losse speakers overbodig zijn. Ideaal voor op reis.

 

 

Snelle 17 inch notebook voor games en films

Jouw toekomstig kijk-, game-, en luisterplezier wordt feilloos verzorgd door de Intel® Core™ i7 processor die 25 procent sneller is dan haar voorganger. En dat terwijl het energieverbruik juist 20 procent lager uitvalt. Oftewel, nog meer kijkplezier, zonder dat het ten koste gaat van de batterijduur. Om de snelheid ook bij films en games te garanderen, heeft de notebook een extra grafische processor (NVIDIA® GeForce® GT 650M, 2 GB). Films en games verschijnen daardoor altijd vloeiend op jouw netvlies.

Beeld
Dankzij de snelle en krachtige presentaties is het nog aantrekkelijker om de opslag van 2 TB maximaal te gebruiken voor o.a. games, films en foto’s. Het 17,3 beeldscherm is ontspiegeld, daardoor kan je overal film kijken of je nou binnen of buiten bent. Films kan je bekijken in Full HD (1920×1080) met een verbluffende helderheid.

Geluid

Het geluid sluit naadloos aan op de excellente beeldkwaliteit, want de notebook is uitgerust met JBL optimized speakers en een Max Bass Boost subwoofer. Het ingebouwde audiosysteem maakt losse speakers overbodig.

Desktop-prestaties onderweg
Met de Samsung Notebook Series 5 heb je altijd alles bij de hand. Het is uitgerust met een full-size toetsenbord met een numeriek gedeelte en een prettige touchpad. Een losse muis en toetsenbord kan je dus gerust thuislaten zodra je de deur uitgaat met je Notebook Series 5 550P. Waar je ook bent, klap het 17,3 inch scherm open en geniet van al je films, muziek en games op het hoogste niveau.

De Samsung Notebook Series 5 NP550P7C-S03NL is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.349,- incl. BTW.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.