MiniDrive, de Ideale Drive voor je MacBook Air

De Macbook Air is misschien wel één van de mooiste MacBooks die Apple heeft ontwikkeld. Apple heeft daarbij de beschikbare ruimte in de kast zo optimaal gebruikt, dat hij nauwelijks om zijn componenten past en dat brengt een nadeel met zich mee. Opslagruimte is en blijft namelijk sterk beperkt.

MacBook Air gebruikers maken om deze redenen enorm veel gebruik van externe opslagproducten. Een aantal slimme jongens is zelfs SD kaarten gaan gebruiken, maar deze hebben één belangrijk nadeel… Ze steken namelijk uit. Ook hier heeft Apple op de ruimte bespaard. Nifty heeft hier een slimme oplossing voor bedacht.

Het bedrijf heeft namelijk een nieuw formaat SD geheugen ontwikkeld . Nouja, nieuw… het bedrijf ontwikkelde een nieuw type adapter voor Micro-SD kaartjes dat exact in het SD slot van de MacBook Air past. Jij bepaalt dus zelf hoe snel en hoe groot het geheugen van de MiniDrive zal worden en dat is slim… zeer slim! De MiniDrive’s gaan in Amerika $30 kosten als je ze op Kickstarter koopt. Heb je een MacBook Pro? Geen zorgen, ook daar is een MiniDrive voor ontwikkeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram