Hoesjes om je iPhone of iPad mee het zwembad in te nemen hebben we al vaker gezien. Het probleem van deze hoesjes is alleen dat je er niet mee kan duiken. Ga je te diep, dan zal de hoes (of je iPhone) het niet trekken en imploderen. iGills komt echter met een nieuwe hoes. Één waarmee je de iPhone tot 40 meter diep kan blijven gebruiken.

De iGills is een stevige plastic hoes met drukknoppen om de speciale iGills app te bedienen. Het gebruik van gewone apps is er helaas niet bij omdat je het touch-screen alleen kan gebruiken op de plekken waar de knoppen in de case zitten.

De case voegt ook een aantal sensoren aan de iPhone toe. Zo kan de iPhone gegevens vastleggen als diepte, temperatuur en richting. Ook blijft het mogelijk om foto’s en filmpjes te schieten. De app kan je zelfs waarschuwen als een zuurstoftekort dreigt. Hoewel de case en iPhone er voor zorgen dat je veel apparaatuur achterwegen kan laten, komt dit alles toch met een stevig prijskaartje. Voor de iGills case leg je namelijk $330 neer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.