Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Harman Introduceert Nieuwe Lijn Hoofdtelefoons

Harman Kardon heeft vandaag een nieuwe serie van maarliefst vier nieuwe hoofdtelefoons aangekondigd. Het gaat om twee nieuwe in-ear modellen en twee on-ears. De nieuwe lijn valt met name op door haar rechthoekige vormen.

De nieuwe in-ear NI gaat €99 kosten en heeft 9mm drivers. Hij komt met drie maten eargels en een afstandsbediening voor iOS apparaten.

De AE is ook een in-ear model. Deze gaat €149 kosten en moet met name akoestisch beter presteren. Ook de AE maakt gebruik van 9mm drivers en bevat naast siliconen eargels ook nog oortjes van foam.

De CL is met €199 het instapmodel in de on-ear categorie. Het ontwerp van de oorschelpen is gebaseerd op de iPhone. Deze oorschelpen bevatten 40mm drivers. Het snoer is deels van geweven stof en kan losgemaakt worden van de hoofdtelefoon.

Tot slot komt Harman Kardon met de BT van €249. Dit model kan met Bluetooth A2DP muziek streams overweg. Je koppelt hem dus draadloos met je iOS of Android toestel. Met behulp van de mirofoon kan je de hoofdtelefoon ook nog als volwaardige headset gebruiken. Opladen gaat via USB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.