Sony Playstation en winkelketen Game Mania hebben samen een leuke promotionele actie voor de PS Vita opgezet. Iedereen die de Vita komt testen en een Foursquare account heeft, kan meteen een PS Vita tas mee naar huis nemen.

Het enige dat je hoeft te doen om zo’n tas mee te krijgen is de PS Vita testen in de nieuwe Try before you  Buy Corners van Game Mania en in te checken op Foursquare. Iedere bezoeker die dit doet, ontvangt bij Game Mania de PS Vita draagtas.

Natuurlijk heeft de vraag om in te checken een diepere betekenis voor Game Mania. Het bedrijf hoopt namelijk dat je ook even jouw ervaring met de PS Vita beschrijft. Op die manier kunnen bezoekers van Game Mania jouw neutrale mening lezen.

Je kan deelnemen in Nederland en België. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.