Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Echte Kaarten Versturen met je iPhone of iPad (Tijdelijk Gratizzz)

Cardagram is een nieuwe app voor de iPhone waarmee je, op basis van door jouw genomen foto’s, gratis echte kaarten kan versturen. Ideaal voor bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent. Een kaartje versturen kost normaal €1,99 maar is tijdelijk gratis.

Wanneer je de app gebruik kan je dus zelf een echte kaart ontwerpen. De kaart die jij maakt op basis van foto’s op je iPhone of iPad wordt dan op 300grams glanzend papier gedrukt en binnen heel Europa verzonden. De kaart komt dan met een dag of vier aan.

Om de lancering van Cardagram te vieren, is het mogelijk om tot 5 augustus, middernacht, gratis van de dienst gebruik te maken. Ideaal voor iedereen die de komende dagen op vakantie is en het postzegelgeld liever in een sangria steekt ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.