Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Zomer Door met de GTST App

Eind deze week zit het erop. Het soapseizoen van GTST en natuurlijk hebben de schrijvers weer een spectaculaire cliffhanger in gedachte. Toch hoeven de echte fans deze zomer niet zonder hun favoriete soap te beleven. RTL heeft namelijk een speciale gratis GTST game in het leven geroepen. Een game die naadloos inspeelt op de belevingen in de serie.

De app, Wie is Tim? Vertelt namelijk het verhaal van een nieuw karakter genaamd Tim. Dit verhaal speelt tussen de laatste aflevering van dit seizoen en het eerste van het volgende seizoen (3 september). Via handgeschreven notities kan je de geschiedenis van Tim achterhalen en uitvinden wat Tim in Meerdijk komt doen. Om deze notities in handen te krijgen, moet je codes zien te vinden. Deze zullen RTL en partners zowel online als offline verspreiden.

Voor fanatieke spelers is ook nog iets leuks te winnen. RTL verloot namelijk ook een ticket naar Zuid Afrika, waar jij een rol als figurant mag spelen.

Wil je de app downloaden, hou er dan rekening mee dat deze door problemen wordt geplaagd. Zowel op iTunes als op Android. We verwachten dan ook snel een update.

De Wie is Tim? App is een samenwerking tussen RTL Nederland, Endemol en The Project Factory. Sponsoring van de app is afkomstig van Samsung, Sizz en Thuisbezorgd.nl. De app is gratis te downloaden op iOS (iPhone en iPad) en Android.

Eén reactie

  1. Die Tim heeft iets met Marcus’ Sanders te maken de broer van Ludo dus of hun zijn allemaal broers of in elk geval familie daarnaast komt Marcus’ ook terug in gtst en zal Tim wel niet zijn. Echte naam zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.