GadgetGear.nl

De Frontier FT103 is een 21.5 inch Android Tablet

Groot, groter grootst, dat moeten de onderzoekers van het Japanse bedrijf Kouziro gedacht hebben. De ontwikkelaars in dit bedrijf hebben namelijk een Android tablet gepresenteerd met een 21.5 inch display erin. De nieuwe tablet heeft de naam Frontier 103 meegekregen.

De nieuwe Frontier FT103 tablet van de Japanners loopt op Android 4.0 en brengt de nodige technische handicaps met zich mee. Zo bevat de tablet geen eigen accu waardoor je hem aan het stopcontact moet hangen en weegt de tablet ondanks het ontbreken van accu’s toch een lieve 5 KG! De kans dat hij in de Europese schappen komt te liggen is erg klein. Ik vraag me ook af of we hier echt wel op zitten te wachten.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.