TomTom en Nike Vernieuwen Sporthorloges

Onze Nederlandse navigatieguru’s van TomTom hebben samen met Nike een nieuwe versie van het Nike+ Sporthorloge uitgebracht. Met de release van het nieuwe sporthorloge heeft Nike ook meteen haar NikePlus.com website vernieuwd.

Nieuw voor Nike+ is de NikeFuel. Nike zet jouw sportieve prestaties namelijk om in Fuel-eenheden. Deze eenheden zijn zo algemeen dat ze ook vergeleken kunnen worden met de prestaties van je vrienden wanneer dezen een andere sport beoefenen.

De nieuwe kleuren van het nieuwe sporthorloge zijn afgestemd op de nieuwe lijn Nike+ sportschoenen van Nike. TomTom en Nike kozen dan ook voor de kleuren zwart/antraciet, antraciet/blauw en groen. De antraciet/blauwe versie is beschikbaar als sporthorloge voor startende renners.

Beschikbaarheid

Het horloge voor startende renners gaat €149 kosten. Gegevens over de andere modellen ontbreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.