TomTom en Nike Vernieuwen Sporthorloges

Onze Nederlandse navigatieguru’s van TomTom hebben samen met Nike een nieuwe versie van het Nike+ Sporthorloge uitgebracht. Met de release van het nieuwe sporthorloge heeft Nike ook meteen haar NikePlus.com website vernieuwd.

Nieuw voor Nike+ is de NikeFuel. Nike zet jouw sportieve prestaties namelijk om in Fuel-eenheden. Deze eenheden zijn zo algemeen dat ze ook vergeleken kunnen worden met de prestaties van je vrienden wanneer dezen een andere sport beoefenen.

De nieuwe kleuren van het nieuwe sporthorloge zijn afgestemd op de nieuwe lijn Nike+ sportschoenen van Nike. TomTom en Nike kozen dan ook voor de kleuren zwart/antraciet, antraciet/blauw en groen. De antraciet/blauwe versie is beschikbaar als sporthorloge voor startende renners.

Beschikbaarheid

Het horloge voor startende renners gaat €149 kosten. Gegevens over de andere modellen ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram